Dit is tweelingliefde! De door jullie gekozen mooiste drie foto's

Op mijn Instagram vroeg ik naar jullie mooiste ‘tweelingliefde-foto's’. Deze zijn door jullie uitverkozen tot de top drie. Stem je nog één keer mee voor de winnaar?

Omdat ‘O jee, het zijn er twee’ vertoond is in 100 Instagram-stories, besloot ik dat te vieren met een leuke actie. Ik vroeg jullie om jullie mooiste tweelingliefde-foto's. Dat hoefde ik geen twee keer te vragen. Meer dan 75 prachtige foto's kwamen binnen en iedereen mocht stemmen op de mooiste. Alle foto's kregen heel veel hartjes, maar er waren er drie die er voor jullie uitsprongen. Op mijn Instagram kun je tot en met 12 november 2019 om 17.00 uur stemmen op je favoriet van deze laatste drie: je kunt je stem uitbrengen door de titel van de foto in de comments onder de laatste foto in mijn feed te plaatsen of door in mijn stories een hartje te sturen voor de foto van jouw keuze. De winnaar krijgt 'O jee, het zijn er twee’ cadeau en een coachingsessie Heartful living for happy twinmoms. Dit zijn jullie drie favoriete foto’s (de titels staan eronder):

Janneke Jonkman

Janneke is het gezicht achter My Little Dutch Diary en schrijver van onder meer 'O jee, het zijn er twee'. Sommige van deze blogs verschenen eerder op Mynd of Me-to-We.

O jee, het zijn er twee

Hét boek voor beginnende en ervaren tweelingmoeders, vol ontroerende verhalen en handige tips. 

My BFF (@debbiealoserij)

Tweelingliefde

Cheeky twins (@chantall010)

I have your back (@marlieslandman)