Over mij

Moeder van een meisjestweeling, schrijver en eigenaar van de schrijftuin, waar ik anderen probeer te inspireren een creatief leven te leiden. Dat kan door te schrijven, maar ook op heel veel andere manieren, want creativiteit vind je overal. Ik ben het gelukkigst als ik een flow ervaar, of dat nu is wanneer ik schrijf, in onze tuin schoffel, in een pan roer, mijn dochters haren vlecht, dans - het maakt niet uit. 

Ik schreef eerder vier romans en het scenario van een tv-film. Het onvermogen je echt met anderen te verbinden was een overkoepelend thema. Inmiddels ligt de focus van mijn schrijven ergens anders: ik probeer door middel van mijn schrijven meer verbinding te creëren. Met mijn blogs over moederschap en mijn boek ‘O jee het zijn er twee' wil ik andere moeders - jou - laten lachen en het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. We vinden allemaal opnieuw het wiel uit en worstelen vaak met dezelfde soort dingen. De wereld wordt zoveel leuker als we elkaar een beetje helpen. 

Over de wereld gesproken: ik doe mijn best duurzaam te leven en niet meer te bezitten dan ik nodig heb. Sommige van mijn blogs gaan dus ook dáárover.