Win 2 uitnodigingen voor de boekpresentatie van ‘O jee, het zijn er twee’

9 mei is het zover: dan verschijnt ‘O jee, het zijn er twee’.  Seksuologe en tweelingmoeder Kaat Bollen zal tijdens de boekpresentatie het eerste exemplaar in ontvangst nemen. En misschien nóg leuker, jij kunt er ook bij zijn!

9 mei is het zover: dan verschijnt ‘O jee, het zijn er twee’. Het eerlijke tweelingboek voor álle supermoeders. Seksuologe en tweelingmoeder Kaat Bollen zal tijdens de boekpresentatie het eerste exemplaar in ontvangst nemen. En natuurlijk zullen er allerlei tweelingmoeders aanwezig zijn die hebben meegewerkt aan het boek. En misschien nóg leuker, jij kunt er ook bij zijn! Ik mag namelijk 2 uitnodigingen weggeven voor de boekpresentatie, die eind van de middag zal plaatsvinden in Amsterdam (op loopafstand van station Amstel). We vieren de verschijning van het boek én het tweelingmoederschap zelf. En je kunt als een van de eersten het boek inzien. Wil je kans maken, like dan mijn pagina op Facebook en tag onder het Facebook- bericht de persoon die je graag zou willen meenemen en waarom.

LEES OOK: 10 redenen waarom het zo fantastisch is om een tweeling te hebben

Janneke Jonkman

Janneke is het gezicht achter My Little Dutch Diary en schrijver van onder meer 'O jee, het zijn er twee'. Sommige van deze blogs verschenen eerder op Mynd of Me-to-We.

O jee, het zijn er twee

Hét boek voor beginnende en ervaren tweelingmoeders, vol ontroerende verhalen en handige tips.